Tarieven

De kosten per sessie zijn voor kinderen, jeugd en volwassenen € 70.= per uur. Het kennismakingsgesprek is gratis. Let wel! Laat geld u alstublieft niet weerhouden mijn hulp in te roepen. Maak het bespreekbaar, zodat we samen een haalbaar tarief kunnen bepalen.

De hulpvraag n.a.v. een probleem en het verlangen op verbetering van welbevinden, bepalen het proces en dus het aantal sessies. Gemiddeld zullen dat er tussen de 5 en 10 zijn, altijd in overleg met elkaar. Sessies en gesprekken met ouders duren een uur. Verdere gesprekken met ouders en/of school (nooit zonder overleg) worden volgens uurtarief in rekening gebracht.

Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor vergoeding. Bij mijn beroepsvereniging ABvC vindt u de meest gangbare Vergoedingslijst. Ook verwijs ik u graag naar de zorgwijzer counselling of het AGCZ kompas.

Tarief TalentenScan

Het invullen van de TalentenScan kost u in combinatie met de eerste uitleg € 150.= euro. Vervolg sessies voor coaching, talent in therapie of counselling vallen onder het uurtarief van € 70.=.

Zorgverzekering

Als counsellor, psychosociaal therapeut, kindercoach en kinder- en jeugdtherapeut sta ik geregistreerd bij de erkende beroepsvereniging ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Deze staat garant voor ‘het uitdragen van een efficiënte en effectieve vorm van psychosociale hulpverlening met een kwaliteitsmerk’. Ik ben een ondernemer, ingeschreven bij de kamer van koophandel en heb als psychosociaal zorgverlener een eigen AGB code. Ik val onder de alternatieve geneeswijze en wordt afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket deels vergoed, omdat ik complementaire en aanvullende zorg verleen. Ik raad u aan om hierover uw zorgverzekeraar te raadplegen.