Wat ik te bieden heb

Voor kinderen

Spelenderwijs onderzoek ik samen met uw kind wat nodig is om zich weer lekker te voelen. Blij te zijn, thuis, op school, eigenlijk overal. Het coachen van kinderen en pubers wordt steeds vaker ingezet in de reguliere gezondheidszorg. Verdriet, boosheid, (faal)angst, alles wat niet lekker voelt is behandelbaar. In mijn praktijk ‘mijn eigenste IK’ ontvang ik kinderen, pubers en ouders die hulp zoeken. Diep van binnen zit bij iedereen een onbewuste kracht die met wat hulp altijd naar een oplossing leidt. Wat ik doe, is die ontdekkingstocht begeleiden.

Voor ouders

Ouders lopen wel eens vast in de opvoeding van hun kind(eren). Zoveel informatie, zoveel moeten en toch niet goed weten wat het beste is om te doen; voor dit kind, op dit moment, in deze situatie, bij deze persoon. Kinderen spiegelen wat wij hen voorleven. Wij als ouders bepalen onbewust hoe de talenten op basis van temperament zich vormen bij onze kinderen. Daarbij maken we gebruik van ons zijn, ook gevormd door ons verleden en dus onze ouders, en vaak nog die van hen. Patronen die zijn ontstaan zijn vaak zonder hulp moeilijk te doorbreken. Ouders die voor hulp komen, pak ik bij de hand en laat ze ontdekken waar hun talent en dus natuurlijke kracht zit, om de juiste dingen voor en met hun kind te doen. Vanuit mijn eigenste IK, help ik u uw eigenste ik weg te vinden.

Voor volwassenen

Vastlopen op jezelf en je leven en daar het liefst zelf verandering in willen aanbrengen, daarvoor kom je bij mij. Samen gaan we op zoek naar jouw natuurlijke eigenste ik waardoor je weer blij wordt van jezelf en dus van het leven. Verandering begint met een nieuwe beweging en kan tot op hoge leeftijd. Een beetje vanuit ‘waar een wil is is een weg’, maar dan niet omdat anderen dat van je vragen of willen, maar omdat je er zelf voor kiest. Graag gebruik ik het TalentCompass als instrument om veranderprocessen positief, vanuit natuurlijk talent, in gang te zetten.

  • IMG_8778
  • IMG_8779
  • IMG_8780
  • IMG_8784